A Folton-Folt kennel Jogi Nyilatkozata

A jelen honlapon elérhető adatok, információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik. A honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, a jelen jogi nyilatkozatban foglalt felelősség-kizárásokat és felelősség-korlátozásokat. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy ezen feltételek Önnek nem felelnek meg, úgy kérjük hagyja el az oldalt.

 

Az oldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A cikkek, tanácsok és linkek semmilyen körülmények között nem tekinthetőek orvosi szakvéleménynek és nem minden esetben teljes körűek, semmilyen körülmények között nem tekinthetőek ajánlattételnek és kizárólag ismeretterjesztésre szolgálnak.

 

A Folton-Folt német dog kennel folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett tartalmat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. A honlapon lévő információk a rájuk vonatkozóan feltüntetett időpontban, ennek hiányában a honlapra történő feltöltés idején irányadó  helyzetet tükrözik, azonban az információk csak időleges tájékoztatást nyújtanak, és idővel, ill. a körülményekkel megváltozhatnak. 

 

Ezen az oldalon elérhető anyagokat és információkat a Folton-Folt német dog kennel, a weboldal tulajdonosaként tette közzé, aki egyben tulajdonosa a honlapon megtalálható design elemeknek (grafikai munkák, szerkezet, külalak), valamint az itt közzétett cikkeknek és tartalmaknak is. A honlapon található anyagok a magyar és a nemzetközi szerzői -, valamint szellemi alkotásokra vonatkozó egyéb jogszabályok védelme alatt áll, ezért nem másolható, nem tehető közzé, nem jeleníthető meg a Folton Folt német dog kennel erre vonatkozó, előzetes, írásos engedélye nélkül.

 

A honlap szöveges tartalmának idézése megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül. (Folton-folt kennel  http://www.folton-folt.hu  szerző: ..........) feltüntetésre kerül. A honlap saját tulajdonú grafikáinak, fotóinak, szöveges részeinek illetéktelen, részben vagy egészben történő felhasználásakor a felhasználó köteles szerzői díjat fizetni, a megjelölt szerzőijog tulajdonos(ok) felé.

 

A Folton-Folt német dog kennel fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

 

A Folton-Folt német dog kennel nem tartozik felelősséggel bármilyen esetlegesen bekövetkező közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért amelyek honlapjának használatából, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, az oldalra vezető linkekből, és/vagy más oldalakon közölt információk használatából vagy más hasonló okból származnak, valamint a honlapon elhelyezett linkekkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért. A Folton-Folt német dog kennel nem tudja garantálni, hogy weboldalának működése minden körülmények között zavar-, és hibamentes lesz; valamint hogy a weboldal illetve a tároló szerver vírus- és más kártékony tartalomtól mentes, ugyanis ezen körülmények nincsenek a Folton Folt német dog kennel teljes irányítása alatt.

 

© Folton-Folt kennel 2013-2020

 

Jogi nyilatozat

A jelen honlapon elérhető adatok, információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

A honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket...

 

 

Tovább olvasok

Adatkezelés

A Folton-Folt kennel, mint adatkezelő tiszteletben tartja a honlapját látogatók adatainak biztonságát, és jelen adatkezelési tájékoztató  rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismeri el. 

 

 

 Tovább olvasok

Kennelinfo

Impresszum

Weblap tulajdonosa:    Folton Folt német dog kennel, Magyarország


Székhely: 5071-H, Besenyszög, Hajnal u. 34.

Tel.: Telefon: +36 30 207 3230

E-mail: foltonfolt@folton-folt.hu

  

Bővebben

Copyright © 2024 FOLTON-FOLT KENNEL OFFICIAL. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.